Le Zarug

Desi nu sunt un mare patriot, m-am gandit ca ziua de 1 decembrie este despre forta, dorinta si pasiunea oamenilor care au schimbat tara asta si implicit despre oamenii valorosi din prezent care incearca sa continue misunea asta.
Este cazul si lui Mihai Dan Zarug, unul dintre putinii designeri din Romania a carui maturitate estetica te copleseste si te aduce in 2016, pe fondul unei asa-zise industrii, ratacite parca in timp.
Pe Zarug l-am intalnit prima data la un eveniment privat, unde isi vindea ultima colectie de barbati semnata t w e n t y (2) t o o. Mi-am cumparat atunci un sacou oversized cu care am rupt strazile in doua si o pereche de pantofi care m-au rupt pe mine in doua :))) Erau cu un numar mai mic, insa mi-i doream atat de tare, incat nu puteam sa ii concep in piciorul altcuiva.
Aproape firesc, un talent urias face mana buna cu un caracter si un umor pe masura. Eu, personal nu ma mai satur de el si cred ca atunci cand o sa am puteri magice si o sa-i pot transforma pe toti oamenii frumosi din jurul meu in papusi, Zarug va fi sigur cel mai smotocit.

 

 

A sea of kisses,

  • Cq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*