A Loewe affair

Stau intins pe sezlong in gradina, iar soarele nu ma mai lasa sa ma misc. Mirosul ciresului inflorit timpuriu ma duce inevitabil cu gandul la mica escapada in Madrid, de acum cateva zile, la parcul El Retiro, la papagalii care trageau cu urechea la fluieraturile mele si la bucuria revederii cu prietena mea Elena in cel mai vechi magazin Loewe din lume. Elena, romanca, de altfel. Si amandoi cu aceeasi pasiune nebuna pentru brandul pentru care ea si lucreaza. Needless to say ca dupa 10 minute de vorba ne simteam de parca ne intalneam zi de zi. Am stabilit sa ne vedem si a doua zi, pentru ca mai aveam multe de povestit si pentru ca…”trebuie neaparat sa te duc la Casa Loewe. O sa iti placa nespus!”.
Relatia mea cu brandurile de suflet nu se rezuma la haine, iar amprenta lui JW Anderson pe heritage-ul Loewe mi-a accesat toate emotiile posibile: set-up-ul, vitrinele, lumina, cromatica – toate iti lasa impresia ca vizitezi o expozitie temporara, atent gandita. Si tot in incinta casei, se afla si floraria Loewe, in care am trait the state of magic. Stiam deja aranjamentele pe care Elisabeth Blumen le realizeaza pentru casa spaniola (urmarisem chiar si tutorialele ), dar nu m-am gandit niciodata ca mi se va face vreodata o demonstratie live. Am plecat, asadar, cu doua buchete minunate (pe care le-am luat pe avion cu mine), iar restul serii am petrecut-o cu Elena prin oras.
Nu cred ca stie (afla, poate, cu prijeul acestui material), insa toata experienta asta a marcat, poate, cel mai frumos moment din 2017, so far.
Ma uit la acelasi cer si imi dau seama cat de norocos sunt si cat de frumoasa este viata, daca te lasi pe mainile ei

A sea of kisses,

  • Cq

 

Fotografii, desene, colaje, animatii: #Cosmiq
Multumiri si imbratisari Elenei Ion